Adresa

Jimbolia/Timis

Email

contact[@]bookreader.ro

Telefon

0770/351.392

Contact

Echipa BookReader.ro, crede în puterea conexiunilor și a colaborărilor. Dacă ești o persoană entuziastă, o organizație sau o companie cu valori și obiective similare, suntem mai mult decât deschiși să explorăm modalități prin care putem lucra împreună.

Pentru parteneriate/colaborări:

Suntem întotdeauna în căutarea de noi oportunități care să ne permită să aducem valoare adăugată comunității noastre. Dacă ai o idee, un proiect sau o propunere de parteneriat, te încurajăm să ne contactezi. Fie că este vorba despre conținut colaborativ, sponsorizări, publicitate sau orice alt tip de parteneriat, suntem entuziasmați să auzim de la tine și să discutăm cum putem colabora în mod eficient.

Pentru sugestii, feedback sau întrebări:

Feedback-ul și sugestiile tale sunt esențiale pentru noi. Ne ajută să ne îmbunătățim și să ne adaptăm conținutul astfel încât să îndeplinească nevoile și interesele tale. Dacă ai întrebări, sugestii sau doar vrei să ne spui „Bună!”, nu ezita să ne contactezi.

Cum ne puteți contacta:

Pentru a ne asigura că mesajul tău ajunge la persoana potrivită, te rugăm să folosești următoarele canale de comunicare:

  • Email: contact[@]bookreader.ro
  • Formularul de contact de mai jos

Echipa BookReader.ro va răspunde fiecărui mesaj în cel mai scurt timp posibil. Suntem aici pentru tine, indiferent dacă ești la începutul călătoriei tale alături de noi sau ești deja un membru valoros al comunității noastre.