Top 3 mașini de spălat rufe ieftine

Atunci când vine vorba de a găsi mașini de spălat rufe ieftine, există multe opțiuni disponibile pe piață. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la caracteristicile și funcțiile pe care le oferă acestea pentru a te asigura că vei lua o decizie bună.

Caracteristici mașini de spălat rufe ieftine

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care ar trebui să le cauți într-o mașină de spălat rufe este eficiența energetică. Mașinile de spălat cu clasificarea A+++ sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic și vor reduce costurile tale cu energia electrică pe termen lung.

De asemenea, ar trebui să iei în considerare capacitatea mașinii. Dacă ai o familie mare sau dacă speli des rufe voluminoase, ar trebui să cauți o mașină cu o capacitate de cel puțin 7 kg sau mai mult. În caz contrar, o mașină cu o capacitate mai mică va fi suficientă.

O altă caracteristică importantă este viteza de centrifugare. O mașină de spălat cu o viteză de centrifugare mai mare va însemna că hainele tale vor fi mai uscate după ciclul de spălare, ceea ce va reduce timpul necesar pentru uscare. În general, o viteză de centrifugare de 1200 rpm sau mai mare este ideală.

În ceea ce privește funcțiile suplimentare, ar trebui să cauți mașini de spălat care oferă diferite programe de spălare, cum ar fi programe speciale pentru haine delicate sau pentru rufe foarte murdare. De asemenea, unele mașini de spălat rufe ieftine pot veni cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un afișaj LED, control inteligent al apei sau funcția de porție automată.

Preț mașini de spălat rufe

În timp ce prețul este un factor important, nu ar trebui să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea. Asigură-te că achiziționezi o mașină de spălat de la un producător de încredere și că verifici recenziile altor clienți pentru a vedea ce au de spus despre produs.

Un alt aspect important este garanția oferită de producător. In general unele mașini de spălat rufe ieftine pot fi mai puțin fiabile pe termen lung, astfel încât asigură-te că mașina pe care o alegi vine cu o garanție adecvată pentru a te proteja împotriva problemelor de funcționare.

O altă opțiune pentru a obține mașini de spălat rufe ieftine este să aștepți sezonul reducerilor sau să cauți oferte speciale. Mulți producători oferă reduceri semnificative la mașinile de spălat rufe în perioade precum Black Friday sau Cyber Monday, sau chiar în timpul sezonului de vânzări de vară sau de iarnă.

În plus, există și mașini de spălat rufe second-hand disponibile la prețuri mai accesibile. Cu toate acestea, atunci când cumperi o mașină de spălat second-hand, trebuie să fii mai atent la caracteristicile și funcțiile acesteia, precum și la starea generală de funcționare. Asigură-te că verifici mașina înainte de a o cumpăra și că afli mai multe despre istoricul acesteia.

În concluzie, o mașină de spălat rufe ieftină poate fi o opțiune excelentă pentru cei care își doresc un produs eficient, dar care nu își doresc să cheltuiască prea mult. Cu toate acestea, atunci când cauți o astfel de mașină, asigură-te că iei în considerare caracteristicile și funcțiile cheie, garanția și fiabilitatea producătorului, precum și orice oferte speciale care ar putea fi disponibile. Cu puțină cercetare și atenție la detalii, vei putea găsi o mașină de spălat rufe ieftină și eficientă, care să îți satisfacă toate nevoile de spălare.

Cele mai ieftine mașini de spălat rufe

  1. Masina de spalat rufe slim cu incarcare frontala Vivax

CARACTERISTICI GENERALE

Tip masina de spalat: Standard
Slim: Da
Tip incarcare: Frontala
Capacitate de incarcare: 5 Kg
Viteza maxima centrifugare: 1000 rpm
Tip panou de comanda: Mecanic

DIMENSIUNI

Adancime: 40 cm
Latime: 59.5 cm
Inaltime: 85 cm
Greutate: 52 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum de energie/100 spalari 69 kWh

2. Masina de spalat rufe Heinner HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare: Standard
Tip masina de spalat: Standard
Slim: Nu
Tip incarcare: Frontala
Marime familie: 3 membri
Capacitate de incarcare: 5 Kg
Viteza maxima centrifugare: 800 rpm
Nivel zgomot centrifugare: 76 dB
Tip deschidere hublou: Stanga
Tip panou de comanda: Mecanic
Culoare: Alb
DIMENSIUNI

Adancime 49.7 cm
Latime 59.7 cm
Inaltime 84.5 cm
Greutate 54.8 Kg
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Eficienta energetica centrifugare Clasa D
Consum de energie/100 spalari 60 kWh
FUNCTII SI SIGURANTA

Functii: Clatire suplimentara
Start: intarziat
Rapid 15 minute
Functii de siguranta Blocare acces copii
Tehnologii Eco Logic
Detectare Spuma
Sistem de control electronic al balansului

3. Masina de spalat rufe LDK HIGEEA EL61SBWN, 6 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare: Standard
Tip masina de spalat: Standard
Tip incarcare: Frontala
Capacitate de incarcare: 6 Kg
Viteza maxima centrifugare: 1000 rpm
Nivel zgomot centrifugare: 77 dB
Nivel zgomot spalare: 58 dB
Tip deschidere hublou: Stanga
Tip panou de comanda: Mecanic
Culoare: Alba
DIMENSIUNI

Adancime: 52.7 cm
Latime: 59.7 cm
Inaltime: 84.5 cm
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Consum de energie/100 spalari 65 kWh

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să-l împărtășești cu prietenii tăi! Fiecare share contează!