de unde descarci audiobook in limba romana?

Tu asculti carti audio (audiobook)? In romana? In engleza? De unde le descarci? Le cumperi? Le piratezi? :)

Acum un an, ebook readerele care apareau redau si mp3. Acum, atat Kindle Paperwhite, cat si Sony PRS T2 au renuntat la suportul audio. Dar le poti asculta si fara ebook reader.

Mai jos am pus o lista cu site-urile de pe care am luat sau pe care le-am descoperit si care contin carti audio in limba romana. Sau ca sa folosesc romgleza :), audiobook in romana. Unele audiobook uri sunt gratuite, pentru altele vei plati.

Emag ofera cam 570 de audiobooks. Elefant are 270 de audiobooks in oferta. Verificati preturile la amandoua.

Asa ca acum  revin cu intrebarile de la inceput:

 • tu asculti audiobooks?
 • in ce limba?
 • cum le procuri?

Comments

 1. says

  Multumim pentru clasarea in topul clasamentului dvs. Ne puteti trimite un embed pe adresa de e-mail? Am dori sa va plasam undeva la noi pe pagina. O zi placuta va doresc.

 2. Marcel says

  Foarte interesant articolul. As vrea sa va intreb daca pe amazon exista carti audio in limba romana. Ebookuri exista o gramada, ba chiar pentru cei care nu stiu inca, Amazon livreaza si in Romania Ebook Readere “KINDLE”.
  Sper ca in formatia sa fie de folos cititorilor dumneavoastra. Mult succes in continuare.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>